Speciaal voor lange mensen: de Logic 4 XL

De ergonomische bureaustoel speciaal voor lange mensen ontwikkeld, aanbevolen door de Klub Lange Mensen!

De Logic 4 XL is speciaal ontwikkeld om lichamelijke klachten bij lange personen te voorkomen. De lengtemaat die hierbij wordt gehanteerd ligt tussen de 1,95m en 2,20m. Personen die langer zijn dan gemiddeld ervaren vaak problemen bij het zitten. Immers: de gemiddelde Nederlander is een stukje kleiner dan 1,95m. Daardoor zien we vaak problemen zoals een te korte of smalle zitting, een rugleuning waarbij de lendesteun niet op de juiste hoogte instebaar is, etc. De riante afmetingen van zitting en rug zorgen voor een perfect passende stoel.

 

Het mechaniek met unieke gepatenteerde schommelfunctie garandeert een constante, goede ondersteuning van de lage rug bij afwisselende werkzaamheden. De rug beschikt over een hoogte- en hoekverstelling en een lendesteun met luchtpomp, hierdoor is de steun voor de lage rug optimaal instelbaar. De zitting met schuifmechaniek kan exact afgestemd worden op de bovenbeenlengte. De zitdiepte is instelbaar tot maar liefst 58 cm. De speciaal gevormde zitting zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling aan de onderzijde van de bovenbenen en het zitvlak. De schuin aflopende voorzijde van de zitting voorkomt afknelling van de bloedvaten ter plaatse van de knieholte, zelfs wanneer de zitting achterover wordt  gekanteld. De armsteunen zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Doordat de afmetingen van alle componenten op elkaar zijn afgestemd, valt het niet op dat de Logic 4 XL groot is. De Logic 4 XL is door de robuuste constructie en gebruikte materialen een duurzame stoel. Deze stoel is belastbaar tot 150 kg.

 

De RH Logic 4 XL wordt aanbevolen door de Klub Lange Mensen. Niet alleen professionals, maar ook eindgebruikers zijn dus overtuigd van de kwaliteit en meerwaarde van deze bureaustoel!

Wilt u meer weten over de RH Logic 4 XL? Overweegt u deze bureaustoel aan te schaffen? Bekijk dan snel de productpagina: