RH stoelen: Ontworpen om actief zitten te stimuleren

De filosofie achter RH bureaustoelen is gebaseerd op het belang van een rechte houding en beweging tijdens het zitten. Dit vergemakkelijkt de ademhaling en de bloedcirculatie, terwijl beweging de spieren stimuleert. RH onderscheid zich door het feit dat een RH stoel uw lichaam ondersteund. Dit komt door de manier en de zorgvuldigheid waarmee een RH bureaustoel is af te stemmen op uw lichaam.

De filosofie van RH bureaustoelen komt terug in het zogenaamde tweepuntsprincipe, oftewel 2PP™.  Dit is het unieke scharniermechaniek dat is verwerkt in RH stoelen. Deze techniek zorgt ervoor dat het lichaam voldoende variatie krijgt en goed ontlast wordt, ook wanneer u beweegt. Dit komt, doordat de basisinstellingen van de stoel altijd behouden blijven. Zo kunt u langer werken en zich beter concentreren. U bent in staat betere prestaties te leveren!

Een ander pluspunt van RH stoelen, is dat het instellen van de bureaustoel erg logisch is. Op alle bedieningsknoppen zijn duidelijke iconen aangebracht, waardoor u precies weet waar elke knop op de bureaustoel voor dient. Uiteraard vergemakkelijkt dit de juiste persoonlijke instelling van de stoel en dat is wel zo ergonomisch. Een RH-stoel is bovendien gebouwd om bestand te zijn tegen hoge belasting en om lang mee te gaan.

Wanneer de rugleuning of zitting van uw RH bureaustoel aan vervanging toe zouden zijn, is het niet nodig een geheel nieuwe bureaustoel aan te schaffen. De rugleuningen en zittingkussens zijn los te bestellen en te vervangen. Hier is geen gereedschap voor nodig. Op deze manier is er sprake van duurzaamheid.

 

2pp-animation

Varianten

RH heeft drie verschillende modellen bureaustoelen uitgebracht, die ieder in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. In alle drie de modellen zijn de kernwaarden van RH gewaarborgd. Via de onderstaande links kunt u meer informatie krijgen over de kenmerken van de verschillende modellen. Hier vindt u ook de specifieke productpagina’s van de producten op zich.

Indien u een overzicht wilt zien van alle RH varianten, kunt u klikken op deze link!

De bureaustoelen die u via de bovenstaande pagina’s kunt vinden zijn steeds de basisvariant van de stoel, oftewel de versie waar nog geen opties aan zijn toegevoegd. Enkele mogelijke opties die RH u bijvoorbeeld biedt qua variaties aan uw bureaustoel zijn:

  • Een hogere of lagere gaslift
  • Andere armleggers
  • Toevoeging van een voetster
  • Andere kleuren
  • Andere stofsoorten

Mocht u een bureaustoel willen met speciale opties zoals hierboven vermeldt, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen, of ons te bellen via 045 546 66 40.