Höganäs+

Höganäs voldoet aan uw behoeften

De Höganäs+ productfamilie heeft 9 verschillende varianten die ieder voldoen aan een andere behoefte. De Höganäs+ lijn is ontworpen in samenwerking met ergonomen, fysiotherapeuten, ontwerpers en eindgebruikers. Er is bij in ontwerp van deze productlijn zodoende gewerkt aan de hand van user-centered design: de eindgebruiker is betrokken in het ontwerpproces, waardoor het uiteindelijke product ook beter aansluit bij de wensen en eisen van eindgebruikers.

U heeft met Höganäs immens veel mogelijkheden, waardoor u uw bureaustoel geheel kunt laten aansluiten bij u en uw lichaam. Meer dan 20.000 variaties zijn mogelijk met Höganäs+!

 

Beweeglijkheid
Het mechanisme dat in Höganäs bureaustoelen is verwerkt is zodanig ontwikkeld dat er sprake is van een goede ergonomie en ultiem comfort. Door het verwerkte stoelmechanisme kunt u beweeglijk zitten, zonder dat u ook maar één instelling hoeft aan te passen. De mens is niet gebouwd om langdurig stil te zitten, Höganäs biedt u de mogelijkheid om uw houding te variëren. Rechtop zitten, in balans zitten, achterovergeleund of uitgestrekt: het kan allemaal met de Höganäs+ lijn.

 

Wilt u meer informatie in het algemeen over Höganäs en waar Höganäs voor staat? Of wilt u meer informatie over andere productfamilies van Höganäs? Klik dan hier!

 

 

Varianten

Er zijn verschillende varianten Höganäs+. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

* De Höganäs+ bureaustoelen zoals bovenstaand afgebeeld kunnen afwijken van uw uiteindelijke Höganäs+ bureaustoel: standaard leveren wij Höganäs+ bureaustoelen in de kleur zwart. Armleggers en accessoires dient u separaat bij te bestellen. Meer informatie hierover vindt u op de productpagina’s. 

Paramedici adviseren Höganäs+, want

  • Het is belangrijk dat uw bureaustoel aansluit bij uw lichaam/behoeften. Höganäs+ biedt maatwerk.
  • Zeer secuur instelbaar.
  • Bewegen tijdens het zitten is gezond.
  • Kantelmechaniek (i.t.t. synchroonmechaniek): de rugleuning en zitting kantelen samen, waardoor de stand van uw wervelkolom ergonomisch blijft
  • De kantelmechaniek voorkomt dat u onderuitzakt