ErgoProof | Prijsvriendelijke zitoplossingen

No nonsense, kwalitatieve bureaustoelen

Met ErgoProof introduceert Ergonomiespecialist een no-nonsense stoelenlijn met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Uiteraard voldoen onze stoelen aan de Europese normen. Onze ErgoProof bureaustoelen voldoen zelfs allemaal aan de Nederlandse eis (NPR 1813).  Alle stoelen in deze lijn zijn voorzien van een zithoogteverstelling, een zitdiepteverstelling en een verstelbare rugleuning. Ook zijn onze ErgoProof bureaustoelen standaard voorzien van rugleuningen. ErgoProof stoelen zijn vooral goed geschikt als kantoorstoel voor kortstondig gebruik thuis of als studeerstoel.

 

Standaard met 5 jaar garantie

U krijgt op ErgoProof bureaustoelen standaard vijf jaar garantie. Dat geldt bij normaal gebruik à ongeveer 8 uur per dag. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van deze lijn bureaustoelen: wij verkopen niets waar wij zelf niet achter staan. Qua prijs-kwaliteit verhouding scoort onze ErgoProof lijn prima. De Ergoproof stoelen zijn standaard uitgerust met Xtreme stoffering, hetgeen passend is bij de verwachte levensduur van deze stoelen. Ergoproof stoelen zijn geschikt voor gebruikers zonder fysieke klachten. Deze stoelen zijn dan ook niet geschikt voor het oplossen van specifieke klachten. Dat wil niet zeggen dat ErgoProof bureaustoelen slecht zijn, dat wil wel zeggen dat u bewust moet kijken naar de eisen die u aan een bureaustoel stelt qua functionaliteiten en wat u van een bureaustoel verwacht.

 

Wij helpen u graag

Wij zijn ons ervan bewust dat het lastig kan zijn om een geschikte bureaustoel te kiezen die geheel past bij uw lichaam en uw wensen en eisen. De beslissing of u beter kiest voor een ErgoProof bureaustoel, of een van onze vele andere merken (en dan de keuze voor een specifiek model) is lastig. Wij zijn u graag van dienst om u hierbij te helpen. Neem daarvoor gerust contact met ons op via 045 – 546 66 40 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Varianten

Wij hebben verschillende varianten ErgoProof bureaustoelen. Via de onderstaande links gaat u naar de productpagina’s:

 ErgoProof LissabonErgoProof MadridErgoProof RomeErgoProof BerlijnErgoProof ParijsErgoProof AmsterdamErgoProof BrusselErgoProof Londen
Soort rugleuningNetbespannenNetbespannenNetbespannenNetbespannenGestoffeerdGestoffeerdGestoffeerdGestoffeerd
Rugleuning in hoogte verstelbaar
Toevoeging stiknaden aan zitting
Lendesteun verstelbaarheidDiepteHoogte + diepteDiepteHoogte + diepteDiepteDiepteDiepte
MechaniekSynchroonSynchroonSynchroonSynchroonSynchroonSynchroonContactSynchroon
Gewichtsregeling automatisch
OnderstelVerchroomd aluminiumVerchroomd aluminiumKunststof zwartKunststof zwartKunststof zwartKunststof zwartKunststof zwartKunststof zwart
Gaslift140 mm verchroomd140 mm verchroomd140 mm zwart140 mm zwart140 mm zwart140 mm zwart140 mm zwart140 mm zwart
Extra'sFront neig +
onafhankelijke rug
verstelling 8 graden