Ergonomisch werken met de tablet en smartphone

Mükava is ooit ontworpen met de visie om een innovatief ergonomisch product samen te laten gaan met een fantastisch design. Dat is precies wat Mükava is geworden. Mükava is een Scandinavisch geïnspireerd product dat het mogelijk maakt om elk mobiel device (maar ook bijvoorbeeld boeken of tijdschriften) handsfree te kunnen gebruiken.

 

Mükava zorgt ervoor dat tabletgebruik niet langer hoeft samen te gaan met een slechte lichaamshouding!

Zo kunt u op een ergonomisch verantwoorde manier te werk gaan. Mükava is zeer flexibel inzetbaar. Niet alleen kan Mükava in oneindig veel standen gezet worden, u kunt het product ook in veel settings gebruiken. Op het werk, op school, in de gezondheidszorg, thuis: alles is mogelijk! Mükava zet u met het grootste gemak in een andere positie aan de hand van slechts één knop. U kunt dit product bovendien zowel zittend alsook staand gebruiken. Zeker niet onbelangrijk: Mükava is makkelijk te reinigen.

Varianten Mükava

Wij hebben de Mükava in twee verschillende varianten:

Mükava MK-150

De Mükava MK-150 is de tafelvariant van Mükava en is hiertoe voorzien van een voet om op te staan. Aan de hand van 4 beweegpunten kunt u deze tafel instellen zoals u dat wenst. Deze variant is goed te gebruiken wanneer u werkt zonder een tafel of bureau. De Mükava MK-150 is bijvoorbeeld handig wanneer u op de bank zit of wanneer u in bed ligt. Bovendien kunt u deze Mükava ombuigen tot een bijzettafel. De voet is erg plat, waardoor deze bijvoorbeeld onder uw bank ingeschoven kan worden. Zo kunt u de Mükava nog dichter naar u toe brengen. De voet is aan de onderzijde voorzien van anti-slip materiaal, zodat hij altijd stevig op de plek blijft staan.

 

Klik hier voor de productpagina.

Mükava MK-75

De Mükava MK-75 is de variant van Mükava die u aan een oppervlak kunt bevestigen. Deze variant is kleiner, is niet voorzien van een voet en heeft 3 beweegpunten. Deze variant kunt u aan een oppervlak bevestigen, zoals een bureau, een tafel of een aanrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf uw tablet op de Mükava een recept aflezen terwijl u kookt of aan tafel een boek lezen zonder naar beneden te hoeven kijken. Bevestigen aan het oppervlak gaat door middel van een klem: u hoeft geen gaten te boren in het oppervlak.

 

 

 

Klik hier voor de productpagina.

Functionaliteiten van de Mükava producten

Beide Mükava varianten hebben verschillende functionaliteiten die het werken met uw Mükava nog aangenamer maken:

Het oppervlak van de Mükava is magnetisch. Hierdoor kunt u elektrische apparaten magnetisch bevestigen (met de Mükava-pad of Mükava magnetisch iPad- of iPhone hoesje)

Mükava is voorzien van maar liefst twee USB-oplaadpunten. Zo kunt u uw mobiele apparaten opladen tijdens het werken.

U krijgt standaard 2 magneten meegeleverd bij uw Mükava. Met deze magneten bevestigt u makkelijk papieren documenten aan het Mükava-oppervlak.

Aan de onderzijde van het Mükava-oppervlak zijn twee elastieken banden verwerkt, welke u naar voren, over het blad, kunt trekken. Zo kunt u boeken en tijdschriften bevestigen.

Aan de achterkant van Mükava vindt u een leeslamp. Handig om in het donker te lezen of te typen.

U kunt uw Mükava tafel zodanig buigen, dat deze te gebruiken is als bijzettafel.

Mükava accessoires

Er zijn verscheidene accessoires die u bij uw Mükava kunt gebruiken. Een aantal accessoires zijn standaard toegevoegd aan uw pakket wanneer u een Mükava koopt:

  • 2 magneten
  • 1 leeslamp
  • 3 pads (pads met zuignappen, zodat u apparaten stevig op uw Mükava kunt bevestigen)

Daarnaast zijn er twee accessoires die u separaat kunt bestellen. Onderstaand een overzicht met links naar de productpagina’s:

Mükava magnetisch iPad hoesje

Door de aanschaf van een Mükava magnetisch iPad hoesje hoeft u niet langer een Mükava pad te gebruiken om uw iPad te gebruiken. Doordat deze hoes magnetisch is, blijft hij vanzelf vastzitten aan het magnetische oppervlak van de Mükava.

 

Klik hier voor de productpagina.

Mükava magnetisch iPhone hoesje

Om te voorkomen dat u met Mükava pads moet werken, kunt u een Mükava magnetisch iPhone hoesje aanschaffen. Doordat het hoesje, alsook het oppervlak van de Mükava magnetisch zijn, blijft uw iPhone vanzelf op het oppervlak van de Mükava liggen wanneer u deze hoes gebruikt.

 

 

Klik hier voor de productpagina.

Wilt u meer informatie over de meerwaarde en het aanbod van tablethouders in het algemeen? Klik dan hier.

 

 

 

Meer informatie

Video-impressie Mükava