Centrische muizen en touchpads stoelen

Een centrische muis is een muis die u recht voor u plaatst, tussen uw toetsenbord en uw lichaam. U navigeert bij dit type muizen aan de hand van een touchpad. Dit touchpad is gelijk aan het touchpad zoals u dit kent van laptops, maar dan verwerkt in een losse muis en te gebruiken in combinatie met een vaste computer.

Tweehandig muizen

Door de inzet van dit soort muizen zorgt u ervoor dat u tweehandig kunt muizen, waardoor u niet alleen muist met uw rechterhand (of linkerhand). Ook voorkomt u dat u uw muis weg kunt duwen en steeds verder weg muist, doordat dit type muis altijd voor u blijft liggen. Het nadeel van een centrische muis is (als u nooit met een laptop heeft gewerkt), dat het gebruik in het begin oefening vraagt om ermee te leren werken. Het is een heel andere manier van muizen die u onder de knie moet krijgen. Wij hebben een aantal centrische muizen/touchpads in ons assortiment. Het gros van deze centrische muizen zijn Mousetrapper centrische muizen. Onderstaand vindt u de andere centrische muis in ons assortiment.

CenterMouse ProTouch

De CenterMouse ProTouch combineert de laatste touch-technologie met tactiele toetsen. Het touchpad van deze muis is groot, waardoor u met het grootste gemak de cursor kunt verplaatsen, klikken, scrollen, inzoomen, etc. Al deze functies zijn ook verwerkt in toetsen. Deze muis is zowel links- als rechtshandig te gebruiken. Nog beter: deze muis is met beide handen gelijktijdig te gebruiken, waardoor eenzijdige belasting voorkomen wordt. De knoppen kunt u zelf instellen, waardoor het comfort vergroot wordt (links- en rechtsklikfuncties kunnen bijvoorbeeld omgewisseld worden). De muis is Plug&Play, dus u kunt na het insteken van de muis direct aan de slag.

Bekijk product

Wilt u meer informatie over ergonomische muizen in het algemeen of wilt u kijken naar andere categorieën ergonomische muizen? Klik dan op deze link!

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?