Beste klanten,

De Coronacrisis is al enige tijd gaande en zal vermoedelijk niet op korte termijn uit ons leven verdwijnen. Gelukkig zijn onze medewerkers nog gevrijwaard van een besmetting met dit vreselijke virus. Dat houden we ook graag zo, vandaar dat we de regels vanuit het RIVM nog steeds uiterst serieus nemen.

Het is gewoon mogelijk om bij ons in ons zitlab een adviesafspraak in te plannen. We komen ook gewoon op locatie voor werkplekonderzoeken, leveringen, etc.

Uiteraard houden we hierbij de 1,5 meter afstand in acht. Ook plannen we op zo’n manier, dat er nooit teveel mensen in ons zitlab zijn. We stellen wel dringend: mocht jij of een van je huisgenoten corona-gerelateerde klachten hebben (verkoudheidsverschijnselen, hoesten, benauwdheid, koorts, reuk- en/of smaakverlies), mocht je in de buurt zijn geweest bij iemand die corona heeft of mocht je het coronavirus onder de lede hebben, kom dan niet naar onze locatie en zeg geplande afspraken op tijd af.

Als je vragen of opmerkingen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen.

Wil je een adviesafspraak bij ons op locatie? Klik hier voor het maken van een afspraak. Wil je dat wij naar jou toe komen voor een werkplekonderzoek? Klik dan op deze link.

 

Zorg goed voor jezelf en anderen,

Vriendelijke groet,

Team Ergonomiespecialist