Combinatie: Kantoorstoelreiniging + Kantoorstoelonderhoud

Het reinigen en onderhouden van kantoorstoelen zijn twee aspecten die van belang zijn om de levensduur van uw kantoorstoel aanzienlijk te verlengen. Gezien beide diensten allebei periodiek dienen te gebeuren is het slim om dit te combineren. Daarom hebben wij de combinatie: kantoorstoelreiniging + kantoorstoelonderhoud. Op diemanier hoeft u uw bureaustoel slechts één keer te missen. U krijgt uw bureaustoel zo goed als nieuw terug: mechanisch helemaal in orde, hygiënisch en schoon!

Voordelen van deze dienst
✓ Verleng de levensduur

✓ Uitgevoerd door een professional
✓ Minder kans op defecten
✓ Hygiënisch en schoon

Waarom Ergonomiespecialist
✓ Uitvoer door professionals
✓ Veel praktijkervaring
✓ Veel kennis in huis
✓ Persoonlijk & professioneel 

Kantoorstoelonderhoud
Ons kantoorstoelonderhoud is een APK voor bureaustoelen. Door dit onderhoud is er minder kans op toekomstige defecten en hoge kosten. Dat verlengt de levensduur van de stoelen. Zeker na zo’n drie jaar gebruik (+/- 8 uur per dag) is een servicebeurt zeker een goed idee om de stoelen nog lang goed mee te laten gaan. Bij het uitvoeren van de servicebeurt, wordt de stoel volledig functioneel nagekeken.

Kantoorstoelreiniging
We zien vaak dat kantoren en bedrijfspanden tot in de kleinste hoekjes worden schoongemaakt door professionele interieurreinigers. De kantoorstoelen worden hierbij vaak echter overgeslagen. Juist die kantoorstoelen zijn de meest vervuilde objecten voor medewerkers op kantoor. Dat komt door de combinatie van vocht, warmte en voedsel (schilfers, kruimels, haren). Het is de ideale locatie voor stofmijten, bacteriën, allergenen en schimmels.

Het reinigen van kantoorstoelen uitbesteden aan onze vakbekwame organisatie bespaart u veel werk. Doorgaans geeft professioneel reinigingswerk ook een veel beter resultaat. De maken immers gebruik van dieptereiniging met ons sproei-extractiesysteem. Kostentechnisch is het reinigen en onderhouden van kantoorstoelen voordeliger. Het is een duurzame keuze. We maken uw kantoorstoelen graag weer hygiënisch en schoon!

Aanvragen Quick Scans

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Veel gestelde vragen

  Wat zijn de kosten van deze combinatie?

  Kosten

  Wanneer u deze beide diensten combineert, hebben wij hiervoor een interessante, scherpe combinatieprijs:

  Aantal stoelen Combinatie
  1 € 159,00
  2-4 € 149,00
  4-8 € 142,50
  8-20 € 139,00
  20-50 € 129,00
  50+ € 99,00

  Hoelang duurt het onderhouden en reinigen van een kantoorstoel?

  Doorgaans rekenen we een tijdsbestek van een uur tot anderhalf uur voor het reinigen en onderhouden van een kantoorstoel.

  Kunnen alle vlekken worden verwijderd?

  Het is afhankelijk van de kwaliteit van de stof in hoeverre vlekken en zitsporen uit de stoffering van een zitting kunnen worden weggewerkt. Lederen kantoorstoelen kunnen makkelijker worden gereinigd dan kantoorstoelen met een zitting van textiel. Echter is het reinigen van kantoorstoelen ook vanuit hygiënisch oogpunt belangrijk (naast het esthetisch aspect).

  Kan ik vlekken zelf verwijderen?

  Dat raden we af. Eigen pogingen om vlekken te verwijderen hebben vaak een teleurstellend resultaat. Na vele uren poetsen, schrobben en wassen ziet de bureaustoel er soms nog lelijker uit dan vooraf. Een veelvoorkomend probleem bij het zelf reinigen is het ontstaan van een contrast ontstaat tussen de schoongemaakte plek en de niet-gereinigde stukken stof. Die lichte plekken zijn helaas permanent. Wij adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan. U kunt het beter aan ons overlaten. We hebbend de middelen, apparatuur en expertise om de reiniging uit te voeren met een goed resultaat.

  Kan het onderhoud en de reiniging ook op locatie plaatsvinden?

  Ja, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

  Meer diensten