BMA – Axia Profit

Ergonomische beeldschermstoel

De BMA Axia Profit is een bureaustoel die door de automatische rughoekinstelling geschikt is voor werkplekken waar men intensief beeldschermwerk verricht en waar men langdurig goed moet kunnen zitten. Deze automatische rughoekinstelling is een gebalanceerd systeem dat zich aanpast aan de lichaamshouding en taak van de gebruiker. Hierdoor biedt de rugleuning van de stoel extra bewegingsvrijheid.

Bekijk product

Bewegingsmechaniek

De rugleuning en zitting bewegen gelijktijdig en leveren zo continu de juiste steun voor het bekken, terwijl de hoek tussen rug en zitting gelijk blijft. Het voorste gedeelte van de zitting is gefixeerd. Hierdoor beweegt alleen het achterste gedeelte naar beneden en naar boven. Het resultaat: optimale en comfortabele steun bij passief zitten en de juiste activering van rug- en buikspieren bij actief zitten, terwijl de zithoogte altijd gelijk blijft. De armleggers bewegen niet mee. Zo worden de onderarmen in elke positie optimaal ondersteund.

 

Vormgeving

De vormgeving van de BMA Axia Profit is enerzijds speels en anderzijds comfortabel en vriendelijk. Deze uitstraling komt door de combinatie van ronde en strakke vormen. Deze bureaustoel is Nederlands fabricaat en bestaat voor 67% uit recyclaat.

BMA Axia profit

Voordelen BMA Axia profit:

  • Geschikt voor intensief beeldschermwerk
  • Automatische rughoekinstelling
  • Kantelmechaniek

Wat paramedici goed vinden aan de BMA Axia Profit:

  • Een rughoek die gelijk blijft om een ergonomische houding te creëren en onderuitzakken te voorkomen
  • Stoel past zich aan naar het menselijk lichaam
  • Goede ondersteuning

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze?